Skön låt!!

Kings of leon- Use somebody


 

Fredag 26/6

Ovanligt pigg idag, d e fan inte ofta d händer. För sitter jag o skriver blogg vid den här tiden så e jag pigg=) Men d e skönt som fan, annars e jag trött hela tiden.. Det är Ls sista dag på dagis idag, ouff hon kommer va hemma 4 veckor nu.. Huuuuur ska detta gå=) Vi kommer gå på varandras nerver, återstår att se=) Ska hälsa på mina kusiner idag, fett länge sen nu ju. Ska bli kul.. Va ju aldrig på ena kusinens bröllop i lördags, så ska dit o hälsa på dom sen.. Va o köpte bröllopspresent till de på chilli igår, fett fina=)
Nu ska jag göra frukost till skruttan sen lämna på dagis o sen åka in till stan o shoppa lite=) Ha d gött nu..


Peace Out

Måndag 22/6

OOOUUUFFFFF va jag har ont i mina fötter=) Har gått som en galning ju. Skönt ändå o varit igång hela eftermiddagen. Hämtade L från dagis vid 14 idag, sen åkte vi och mötte upp min mamma för vi skulle äta middag ute. Det var allt trevligt, som alltid=) Åkte sen till bäckebol o skulle kika lite, va på em o kollade lite möbler o så.. Är ute efter en fin divan soffa, känner att jag måste ta ut d gamla o in med nytt=) Men det var inget som föll mig i smaken precis;) Får kolla vidare. Nån som vet nån bra möbelaffär så säg till.. Och äntligen beställde jag min finfina tv idag med, dem kör hem den till mig på onsdag=) Nu blir d massa sport o filmer på den=) göött som fan...
L ligger o sover nu så jag har lite egentid, d behövdes nu=) Hon slipper dagis imorn, för jag ska till Pia o hjälpa henne måla hennes rum. Så antingen får L följa med dit eller så skulle min lillasyster ta henne, får se hur det blir. Väntar på samtal från syrran om hon jobbar imorgon eller inte.. Nuu ska jag fan i mig ta d lugnt bara=) Ha d gött, or not. Who gives a fuck ;)


Peace Out


Min fina 50 tum som kommer på onsdag;)


Min nya =)

Söndag

Ujujuj va seg jag är nu! La L för ett tag sen, hon ville inte sova egentligen och började gråta. Men hon fick ringa farmor o säga godnatt så då va d lugnt=) Har haft Pia o Tess här idag, va mycket trevligt. Vi mötte upp dom så vi skulle ner o handla så vi kunde göra mat. Det blev fläskfilé, pommes o champinjoner med bearneisesås=) Mycket gott.. För L blev det korv istället för filé, för d e så jobbigt o tugga för henne.
Det var så kul o se hur L va mot tess:P hehe.. Pia behövde inte göra mycket, L tog hand om Tess=) Sprang efter henne med juice o sa vatten hela tiden, heheh.. Så söta dom ee... Döv blev man ett tag med, Tack Tess;) heheh... O Pia va ju skadeglad, som vanligt:P Nä men hon e go hon, jag e ju lite elak mot henne;) Men så är det ju.. Men det blev mycket pill än va jag hade räknat med;) hahahaha.. Fick inte lägga ut bild på heta Pia=) Så nu får ni inte se den hetaste av alla;)
Jag vet va du tänker Pia, ´´Momo du e så sjuuuuuk´´ :P Jag vet att jag är det, and i love it:P heheh... nu ska jag soooooooooftaaaaa.. tack för idag P o T =) Puss på er=)  Ha det gött allihopa..



Peace Out


Ps. Älskar den bästa tjejen i mitt liv.ds

Torsdag

Dålig jag är på att skriva här=) Menmen sånt e livet ju.. Har tagit en sköön varm dusch, så jag tänkte att nu får jag skriva lite=) Har väl inte hänt så mycket här. Det gamla vanliga, lämna L på dagis, hem o vila lite för att sen hämta från dagis igen=) Måste säga att vädret är konstig, fattar inte va d e för fel på den. Kan inte riktigt bestämma sig om det ska va dåligt eller bra.. Men idag blev det bra väder till slut, lite blåsigt men.. Idag satt jag o kollade på L i smyg när hon satt bredvid mig och prata o sjöng för sig själv, ser hon att jag tittar så slutar hon=) hehe.. Fan va jag älskar henne, blir galen ju=) Så jävla gooo e hon lilla skruttan..
Jag har bestämt mig för att inte lösenordskydda bloggen, för då kan inte dom läsa som jag kan snacka lite skit om;) hehe.. Så nu vet ni det..
Helgen blir lugn, vi ska åka till min mamma imorgon på middag. Ska bli mysigt.. Skulle gått på bröllop på lördag, min kusin gifter sig. Men Jag struntar i det. Det skulle komma ungefär 300 pers, o som vissa kanske inte vet så har jag socialt fobi, o 300 pers e fett mycket.. Lite synd att vi inte drar dit, men min mamma o syster ska dit. Hoppas alla får det trevligt iaf..
Jag läste en grej för en liten stund sen som gjorde mig lite irriterad faktiskt. Du va inte såå jävla ärlig som du sa att du va, du e lika falsk som dom andra ju.. Du kunde sagt det rätt ut istället för att hitta på nåt.. Allt kommer fram till slut, vare sig man vill eller inte.. Men dig skiter jag i ju så d spelar inte så stor roll.. Så säg inte att du e ärlig, för d e du fan i mig inte hoe=)
Om man skulle ta o varva ner lite o sen hoppa i säng. Men ha en trevlig midsommar allihopa=) Ha d gött..


Peace Out




Jag o L för lääänge sen =)
Me n L

Vad gör jag

Det är inte mycket d, ovanligt va=) Sitter här hemma o små bråkar med L;) haha så roligt o reta upp henne ju=) O hon blir såååå irriterad, hahah, men jag lovar att hon kan ge tillbaka,.. Ojojojoj =) Nu ligger hon på golvet o sjunger, tror hon e trött. Sover ju inte på dagarna längre ju, men ganska skönt att hon lägger sig tidigt på kvällarna... Jag har börjat ligga i sängen några kvällar nu, fett skönt asså. Efter nästan 2 år på soffan så ska jag fortsätta sova i sängen. Men blir ju sååå jäkla ensamt ju:O Men skönt samtidigt o inte ha nån o knuffas med där=) hehe..
Funderar på o lösenordskydda min blogg, vill inte att vissa folk ska läsa den.. Menmen, får väl se...
Nä nu blir det middag strax, e hungrig.. O L med, ovanligt..not... =)  Fuck u n goodbye=)


Peace Out

söndag

Några dagar sen jag skrev nu. Har inte orkat faktiskt, varit jättetrött. Blivit några långa nätter i telefon, men nu är det slut med det, inte värt o sitta prata så länge på nätterna ju! Blir helt fuckad i huvvet av tröttheten. Men får skylla mig själv ändå ju=) Varit en soft helg iaf, jag o L har hälsat på min mamma 2 dagar i helgen. Skönt o komma hemifrån lite. Skulle åkt iväg i lördags efter att jag fixat barnvakt o det, men det sket sig.. Veliga människor finns det gott om. Menmen lika bra att det inte blev av. Och va fan är det med folk som stör sig att man e glad o skrattar? Ska jag sitta o gråta istället då eller? Fucking bitches.. Är man glad, ja då e d fel. Är man arg, ja då e d inte bra heller.. Bestäm er för fan.. Sen hur jag e ska ni skita i, jag e jag så fuck off om det inte passar er.. Jag lever inte för att göra er glada eller va fan ni förväntar er.. Jag lever för min familj, min lilla L och vissa vänner.. Sen skiter jag fullständigt i er andra. Orka lägga ner tid på att jämt ställa upp för andra, för att sen få skit tillbaka.. Som sagt, Fuck off...
Blir sängen strax, lika bra o lägga sig o sova så man e någorlunda pigg imorn! Sov gott folk, eller inte. I dont give a fuck.. Natti


Peace Out



Me n L
Me n L

=)

När hon va liten.. Goooooos =)


Aaaahh

Fy fan va drygt. Skrev en jävla massa nyss men de sparades inte :( så e de när man skriver på mobilen. Fan va arg ja blir nu. Men bilden på leah sparades iaf. Love that picture:) när hon va liten o gosig. Aja nu ska jag sova. Ska sova ut ilskan av att förra inlägget inte sparades. Natti! Peace out

Det var länge sen

jag försov mig, men gjorde d fan i mig idag=) Eller alarmet gick aldrig igång. Och inte vaknade Leah heller, hon brukar ju va min väckarklocka innan alarmet ens har ringt ju=) Men jag vaknade till vid 10 och hon låg o snarkade som bara fan ju=) hahaha.. Så hon fick sova vidare och jag la huvvet på kudden o nanade med.. Hon fick va hemma från dagis idag iaf. Men vaknade igen vid 11 av att L stod o glodde på mig=) Så då var det o gå upp o ge henne frukost.. Hon har varit en snäll flicka idag faktiskt=) Sköönt som fan ju;) Ska snart ner till willys o handla kvällsfika till L, o så ska jag köpa massa meloner, blir så jäkla gott när man mixar det  häller i is o mixar d ännu mer=) pröva det får ni se=)
Och en sak till, ni kan inte förvänta er att man jämt ska va på toppen o skratta o va glad jämt.. Vare sig det är i telefon,sms,msn eller när man träffas. Ha det gott


Peace Out

tattoos

Systers, pappas o mammas namn
min systers, pappas o mammas namn


Leahs namn

Leahs namn

senaste tattoon
senaste


Fler kommer det bli=) Vet vad nästa blir iaf;)




Peace Out

Söndag

Nu är barnledigheten över=) hehe, kom hem till min mamma för en liten stund sen. Väntar på att min storasyster ska ringa. Ska ut och äta middag sen hela familjen.. Ska bli gottans:D
Va fan hände igår då? Sverige förlorade ju:/ Jävligt synd asså. Tror inte dom kommer till vm tyvärr:/ Aja.. Får hoppas dom vinner resterande matcher iaf..
Vilket skitväder det blev nu då:O Kan ju inte bestämma sig om det ska va bra eller dåligt. Ny vecka imorn då, känns som om jag har fett mycket att göra. Måste ta fram 5-15 företag namn och deras nummer tills på tisdag.. Måste besöka dom för att få det, hmm hur ska det gå tro.. Blir som det blir=)  Ha det gott


Peace Out

Lördag

Uuhh va skönt o få städat lägenheten nu, skulle gjort det igår egentligen men diskade och tog städningen idag istället=) Nu kan man sitta här utan att må dåligt av att det va så jäkla stökigt.. Undrar hur länge det får vara städat nu=) Va skönt det är o va barnledig nu, har behövt det som fan. Min mamma ringde innan för att Leah hade sagt ´´pappa hämta mig´´ hehe sötnos.. Pratade lite med henne i telen innan, o hon höll på o smaska i sig nåt gott=) Sen sa hon ha det bra, desamma, puss o kram, o pussade telen o gav den en kram:D
Nu är jag hungrig, åt en kyckling bit innan jag började städa.. Men tänkte dra ner o handla lite gott till fotbollen ikväll. Hoppas sverige vinner nu.=) Nä nu ska jag hoppa in i duschen o sen dra till willys=) Ha d gott allihopa..


Peace Out

Onatt, gäskar dej

Hahahaha så söööt hon e, hon kan inte säga godnatt, älskar dig.. hon säger onatt, gäskar dej=) min prinsessa d asså=)
Nu la jag henne i sängen iaf, hon började gnälla lite, men hon får fan göra det nu.. Ska sova jag med snart.. Sov så gott allihopa..


Peace Out

kollat lägenhet

Idag blev det inget av det jag hade planerat in, skulle gått till navigator men hon ringde och sa att hon skulle sitta på möten så jag fick tid imorgon vid 11, sen skulle jag åkt till min systers café, men hon jobbade fram till 10 o sen skulle hon på nån studiebesök på barnens skola. Men iaf så åkte vi hem till min mamma och softade, hon skulle börja jobba vid 14. Men vi var kvar där till halv 7. Så ringde det en och frågade om jag skulle åka och kolla på hans lägenhet. Så vi tog bussen dit jag och L. Måste säga att det var en riktigt fräsch lägenhet, en 3a på 67 kvadrat. Men det såg ut att vara större än så, på sjätte våningen var det med, och balkong o hiss, skönt.. Så vi får väl se om det blir den eller inte.. Man förstår varför det heter forselius backe=) För den jäkla backen är inget att leka med=) hehe..
Nu sitter man här och tänkte ha lite egentid, men inte ens det får man ha. La L vid 20.00 ungefär i hennes säng, men nu halvligger hon här på soffan och kollar på tv. Hon känns fortfarande varm, så hon får stanna hemma från dagis imorn med, suck... menmen, hon får följa med på mötet imorn.. Där vi ska prata om eget. Så jag hoppas på ett positiv möte..
Nä nu ska jag softa lite, hoppas på att L somnar snart så jag kan gå in med henne till hennes säng.. Ha d gott


Peace Out

Känns lite bättre

God morgon! Nu har man vaknat ännu en morgon. Känns bättre idag än det gjorde igår kväll. Igår skrev jag i stundens hetta, det är klart jag inte ångrar min prinsessa, bara känner så ibland.. Hon är lite konstig idag L, hon va inte ljudhög när hon vaknade imorse, hon har varit lite varm sen igår kväll. Annars brukar hon springa runt i lägenheten när hon vaknat, men nu står hon bara här o tittar lite på tv. Och vägrar äta med.. Tog tempen på henne iaf, och det var 38.3, så lite feber har hon allt ändå.. Så hon får stanna hemma från dagis idag, ska ringa strax och säga att hon stannar hemma.. Tänkte att vi skulle dra till navigator så jag fick pratat med min handläggare och sen dra till min systers café o softa där.. Aja ni får ha det gött..


Peace Out

Orkar inte

Vilket jävla helvetes pissliv man skapat sig asså, det var inte tänkt så här ju.. Jag ångrar allt d senaste 4 åren, o då menar jag verkligen ALLT!!!!! Sen Skiter jag i va vänner o familj säger.. ORKA!!!!


Peace Fucking Out

RSS 2.0